Sähkötyöt jatkuvat

>> torstai 14. kesäkuuta 2012

Talkoot ovat jatkuneet viikoittain torstaisin. Viime viikot ovat menneet pääasiassa havaintojen kirjaushuoneen sähkötöihin. Seiniin on asennettu uudet pistorasiat, kaikkiaan 6x4 pistoketta. Kattoon on asennettu loisteputkivalaisin sekä tänään hämäränäköä suojaava erillinen punavalovalaisin. Johdotukset seiniin ja ulos on tehty ja sisälle on asennettu uusi sähkötaulu. Lopulliset kynkentäasennukset tekee sähkömies. Tänään aloitettiin myös zeniittitornin sähkötaulun asennusta.
Juhannuksesta johtuen ei ensi viikolla ole lainkaan talkoita. Sen sijaan tällä viikolla on lauantaina ylimääräiset talkoot. juhannuksen jälkeen talkoot jatkuvat taas torstaisin.


1 kommenttia:

Tiina 2. kesäkuuta 2021 klo 16.14  

Mielenkiintoista lukea observatoriosta. En ole yhdessäkään observatoriossa käynyt tutustumassa mutta täytyisi kyllä. Enpä ollut ennen tätä kuullut punavalovalaisimista jotka suojaavat hämäränäköä. Täytyisi varmaan mielenkiinnosta kysyä paikallisilta sähköpalvelun firmoilta Järvenpäässä jos heillä on valikoimassa noita punavalovalaisimia. https://www.karkisahko.fi/sahkotyot/

Lähetä kommentti


  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP