Datakaapelien kotelointia

>> torstai 10. toukokuuta 2012

Jatkoimme datakaapelien asennuksia koteloimalla niitä. Kotelointia varten kaapelivetoja piti hieman purkaa takaisin päin ja järjestellä uudelleen. Paljon työtä pienistä yksityiskohdista. Muista rakennuksista maan alta tulevat Ethernet-kaapelit tulevat nyt havaintojen kirjaushuoneen ikkunan viereen, johon asennetaan keskitin tai langaton tukiasema.

Lisäksi aloitimme sähköjohtojen vedon havaintojen kirjaushuoneen sisätiloissa sekä ulkovalolle. Ulkovaloon tulee liiketunnistin ja se on sammutettavissa kytkimellä oven sisäpuolelta.



Aiemmin viikolla maanantaina kävimme hakemassa uuden tähtitornikuvun alakehän teräspalkkeja rautakaupasta ja kuljetimme ne kahdella autolla Turun Ammattikorkeakoululle, jossa kupu rakennetaan. Kuusimetristen painavien terästankojen kuljetuksessa autojen katolla oli omat haasteensa.

Esitimme rakennustyöstä vastaavalle opettajalle Mika Aarnion tekemät kuvun rakennesuunnitelmat ja kävimme läpi niiden yksityiskohtia. Suunnitelmat vaikuttavat toteuttamiskelpoisilta, mutta haasteellisilta.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP