Talkoot jatkuvat jälleen

>> perjantai 27. huhtikuuta 2012

Kevolan perusparannushankkeen talkoot ovat alkaneet vuoden 2012 osalta. Kävimme torstaina jatkamassa kaapeliasennuksia. Sähkömies kävi iltapäivällä tekemässä alustavia suunnitelmia. Teimme mökkiin datakaapelien läpiviennin ja täytimme pihan kaapeliojat. Talkoisiin osallistui kolme Turun Ursan ja kolme Ursalon jäsentä.
Kevään ja alkukesän pääkohteena on sähkötyöt. Vanhan zeniittitornin muunnostyö kuvulliseksi tähtitorniksi on edennyt siihen vaiheeseen että Mika Aarnio on tehnyt kuvun yksityiskohtaiset suunnitelmat ja uusi kupu on tilattu Turun ammattikorkeakoululta. Mikäli kupu ehtii valmistua vielä kevätlukukauden aikana, pääsemme asennustöihin kesällä. Muutoin asennus venyy syksyyn.

Talkoopäivänä on ainakin nyt keväällä joka viikon torstai-ilta klo 18 jälkeen, koska se sopii ehkä useammille kuin viikonloput. Tätä voidaan tarkistaa tarpeen mukaan ja kesemmällä talkoita voidaan tehdä myös viikonloppuisin. Talkoista tiedotetaan Turun Ursan keskusteluryhmässä/postituslistalla sekä kalenterissa.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP