Kesän 2011 talkookausi käyntiin

>> sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Talvi on ollut hankkeen kannalta hiljaisempaa aikaa. Lähinnä olemme kirjoitelleet raportteja ja lisäapurahahakemuksia sekä suunnitelleet tulevan kesän töitä. Toukokuu alkoikin erittäin hyvin Varsinais-Suomen kulttuurirahaston myönnettyä Turun Ursalle viidentuhannen euron apurahan. Apurahalla katetaan Kevolanhankkeemme omarahoitusosuutta. Suuret kiitokset Kulttuurirahastolle apurahasta!

Tulevan kesäkauden talkoot aloitettiin eilen sateisessa säässä. Tarkoituksena oli jatkaa viime syksynä kesken jääneitä maalaushommia ja aloitella kaapeliojien kaivuuta observatorion sähköjärjestelmän uudistustöitä silmälläpitäen. Maalaustöihin ei sadesään vuoksi päästy, mutta lapiota ei vesisade haittaa. Iltapäivän kuluessa pihalle muodostuikin vähitellen kapea oja mökiltä tornille.

Myöhemmin iltapäivällä saimme vielä vieraita pääkaupunkiseudulta, kun bussilastillinen Ursan aikuisten kerholaisia poikkesi katsomassa tähtitorniamme kotimatkallaan Tuorlan observatoriolta.

Tämän kesän talkookausi on nyt siis avattu. Tulevista talkoista tiedotetaan Turun Ursan Google-ryhmässä. Kesän ohjelmaan kuuluu ainakin jo aiemmin mainitut maalaustöiden viimeistelyt, sähköjärjestelmän uudistamiseen liittyvät työt ja lämpimän mökin remontti. Lisäksi aloittelemme jossain vaiheessa todennäköisesti myös Zeniittitornin remonttia.

Tervetuloa talkoisiin!

Sähköjärjestelmä kaipaa uusimista

Sade ei estä lapion käyttöä!

Ursa ry:n aikuisten kerho vierailulla Kevolassa

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP